Василій Міцний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 17 Лис 2023
- Дописи
- 157
- Реакції
- 86
- Бали
- 33
- Вік
- 26
Заява до прокуратури №0078
Я, громадянин України Вася Флуррі, подаю заяву до прокуратури на громадянина Імя не відомо але записав його жетон (76242) та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення: Іхав я значіть по мості по правилам а на вене вилетіло 2 патрульки, не успів вирулити я зіткнувся з одною з них, після чого підійшов до працівника НПУ а він сів, збив мене і поїхав
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Відео доказ з регестратора та боді камери
Дата і час інциденту: 14.09.2024/ 19.49((В мене на відео польський час))
До скарги до прокуратури додаю: Прошу щоб ця людина виписала чек, за поламану машину а також наїзд на мене
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) Тик
Номер телефону та електронна пошта: vasichka_top
Дата і час подачі електронної скарги: 14.09.2024\20.04
Підпис:
Я, громадянин України Вася Флуррі, подаю заяву до прокуратури на громадянина Імя не відомо але записав його жетон (76242) та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення: Іхав я значіть по мості по правилам а на вене вилетіло 2 патрульки, не успів вирулити я зіткнувся з одною з них, після чого підійшов до працівника НПУ а він сів, збив мене і поїхав
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Відео доказ з регестратора та боді камери
Дата і час інциденту: 14.09.2024/ 19.49((В мене на відео польський час))
До скарги до прокуратури додаю: Прошу щоб ця людина виписала чек, за поламану машину а також наїзд на мене
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) Тик
Номер телефону та електронна пошта: vasichka_top
Дата і час подачі електронної скарги: 14.09.2024\20.04
Підпис: