Схвалено Заява до прокуратури №0081

Давид Дніпровський ꑭ

| Подільський Край
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
572
Реакції
1,154
Бали
153

Заява №0081​

Я,Житомирський Давид проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, порушення працівниками Служби Безпеки України Кримінального Кодексу України, а саме
Стаття 29 Шпигунство.https://youtu.be/ZvUhpOGK8Mg?si=iIzq5mEIEm2Iklro
Стаття 41 Арешт, Викрадення, затримання або позбавлення волі людини в будь якій іншій формі.(
)
Стаття 78 Незаконне виробництво виготовлення придбання зберігання перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів.(Фото з відео Майка Красави)https://postimg.cc/HJy3n64K
Стаття 89 Захоплення або тримання як заручника представника влади, працівника правоохоронного органу.
Стаття 97 Зловживання владою або службовим становищем.(
) Прошу зауважити що працівник СБУ порушує ПДД і як на мене це рахується як вживання Службовим становищем.
Стаття 98 Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.Теж саме що я закріпив в Статті 97
Стаття 116 Опір начальникові або примушувати його до порушення службових обовʼязків.

а також Правила Державних Організацій, а саме
Стаття 2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до життелів
Стаття 2.17 Заборонено ігнорувати проханняскарги заяви від простих громадян
Стаття 3.1 Представитися перед тим як просити документи під час перевірки
Стаття 10.4 Провокація співробітника Державних Організацій.
В цьому відео було також зафіксовано дуже багато порушунь зі сторони СБУ.​

Детально викладіть обставини справи.На мою думку виявлено дуже багато порушень зі сторони СБУ, а саме на Майка Красаву,Богдан Видерко,Артем Левин а також Генерал СБУ Алекс Карпатиченко який замішаний в цих порушеннях.А також зі сторони Алекса Карпатиченка було виявлено багато порушень наприклад Йому не подобається як працює НПУ він постійно влаштовує різні перевірки постійно надсилає туди свої співробітників але нажаль багато його порушень не були зафіксовані.Як я бачу що Алекс недолюблює нового Лідера НПУ а саме Святіка Ланько і тому він постійно хоче зробити так щоб він Добровільно знявся з посади Лідера НПУ.​

З повагою,​

Житомирський Давид​

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Снимок экрана 2025-11-20 000002.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі