Авдій Петренко
Міліонер на мінімалках
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 160
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
Я, громадянин України Авдій Петренко та Макс Кочян, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація: НПУ Д
Детальний опис правопорушення:
Ми випадково підрізали НПУ Д він почяв гнатися за нами ми хотіли від'їхати з моста але по нам почяли тулити з недотримання 3хв до відкриття вогню, потім заковали громадянина Макс Кочян хочя на нього треба ордер щоб посадити.
(Фрапс закінчується коли його беруть в кайданки везуть в НПУ Д і садять тому що мене не пустили але факт порушення є!)
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Докази
Дата і час інциденту: 21.09.2024
До скарги до прокуратури додаю:
Що ми би зупинилися та вибачилися, і ще він при затримані не показав посвідш
Електронна копія ID-картки: 41079 ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))
Дата і час подачі електронної скарги: 22.09.24
Підпис: АААА
Організація: НПУ Д
Детальний опис правопорушення:
Ми випадково підрізали НПУ Д він почяв гнатися за нами ми хотіли від'їхати з моста але по нам почяли тулити з недотримання 3хв до відкриття вогню, потім заковали громадянина Макс Кочян хочя на нього треба ордер щоб посадити.
(Фрапс закінчується коли його беруть в кайданки везуть в НПУ Д і садять тому що мене не пустили але факт порушення є!)
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Докази
Дата і час інциденту: 21.09.2024
До скарги до прокуратури додаю:
Що ми би зупинилися та вибачилися, і ще він при затримані не показав посвідш
Електронна копія ID-картки: 41079 ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))
Дата і час подачі електронної скарги: 22.09.24
Підпис: АААА