Олександр Станкевич..
Из грязи в князи
- Реєстрування
- 9 Чер 2023
- Дописи
- 255
- Реакції
- 213
- Бали
- 63
Я, громадянин України [Люцифер Овнспайс], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Невідомий] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація: НПУ Д
Детальний опис правопорушення:
Під'їхав до НПУшників, та в мене були закриті вікна, по приколу сказав "Мусара бляди", а вони розстріляли машину та відкрили вогонь на ураження.
Тим самим порушивши
2.15. "Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав".
А ще він порушив такі статті як:
ККУ стаття 38, а також КУ стаття 12
Попрошу на нього відкрити кримінальне провадження і покарати по самому жорсткому покаранню.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: тиць
Дата і час інциденту: 26.09.2024 22:05
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) ((discord demon_kanibal))
Організація: НПУ Д
Детальний опис правопорушення:
Під'їхав до НПУшників, та в мене були закриті вікна, по приколу сказав "Мусара бляди", а вони розстріляли машину та відкрили вогонь на ураження.
Тим самим порушивши
2.15. "Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав".
А ще він порушив такі статті як:
ККУ стаття 38, а також КУ стаття 12
Попрошу на нього відкрити кримінальне провадження і покарати по самому жорсткому покаранню.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: тиць
Дата і час інциденту: 26.09.2024 22:05
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) ((discord demon_kanibal))
Дата і час подачі електронної скарги: 26.09.2024
Підпис: Овнспайс
Підпис: Овнспайс
Останнє редагування: