В очікуванні Заява до прокуратури №0090

Джеррі Ломакін

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2026
Дописи
1
Реакції
2
Бали
5
ФОРМА ПОДАЧІ ЗАЯВ
Назва теми: Заява до прокуратури №0090
Я, громадянин України Джеррі Ломакін, подаю заяву до прокуратури на громадянина Матвій Лореті та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення: Працівник СБУ Матвій Лоретті їздив по тротуарах і порушував законодавство Центральної України — Кодекс України про адміністративні правопорушення, стаття 33 частина 1. Далі він почав розповідати мені, що затримає мене за вандалізм, хоча я такого не робив. Це вже був наклеп та незнання чинного законодавства. Він не сказав, за що саме мене було затримано. Згідно зі Статтею 11. Порядок затримання особи, пункт 4) Повідомити причину, працівник зобов'язаний повідомити причину затримання. Далі я запитав, чому він їздить по тротуару. У відповідь він сказав, що працює по орієнтуванню. Після цього я сказав, що перед законом усі рівні, на що він відповів: «Ні». Також хочу звернути увагу на: Статтю 44. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу: Частина 1. Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, якщо вони завдали не суттєвої шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам, інтересам юридичних осіб. Також Стаття 48. Незаконне затримання або тримання під вартою службовою особою: Частина 1. Завідомо незаконне затримання або незаконний привід службовою особою. Прошу вас розглянути дану ситуацію, переглянути докази та надати оцінку діям працівника СБУ Матвія Лоретті.
Стаття 5. Побої, мордування та умисні тілесні ушкодження частина 2
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу надати мені моральну компенсацію, а також матеріальну в зв'язку з пошкодженням правої кісті!
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
тиць, тиць
Дата і час інциденту: 21.08.2026 16:52
До скарги до прокуратури додаю: Справку від лікаря, доказ порушень працівника СБУ
Електронна копія ID-картки:
тиць
Номер телефону , електронна пошта: lastfrost0595

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
52
Реакції
14
Бали
262
Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури прийнята та перебуває на розгляді.

Попередній розгляд заяви здійснюється у встановленому порядку. Орієнтовний строк опрацювання становить до 48 годин.
За результатами розгляду вас буде повідомлено додатково

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі