В очікуванні Заява до прокуратури №0093

Марк Грицьков

L ЗМІ | Центральна Україна
Лідер
Реєстрування
25 Лис 2024
Дописи
75
Реакції
18
Бали
203
Заява до прокуратури №0093​

Я, громадянин України Грицьков Марк Олександрович, подаю заяву до прокуратури на працівників Національної поліції України та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок причетних осіб.

Організація: Національна поліція України
Детальний опис правопорушення: Приблизно о 20:33 28.09.2026 року, під час перетину патрульного посту Харків-Бориспіль співробітниками НПУ було, як я вважаю, безвідставно відкрито вогонь по мені, що в подальшому привело мене до палати пацієнта в Київській міській лікарні та по моєму транспортному засобу, що зупинився перед постом, який я тимчасово надавав в оренду Генеральному прокурору України, що після обстрілу, довелося чинити капітальним ремонтом, оскільки було розбито лобове скло, димів двигун та були пробиті всі колеса.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Прошу прокуратуру встановити причетних осіб до скоєння данного правопорушення, притягнути зазначених осіб до кримінальної відповідальності

Дата і час інциденту: 20:33 28.09.2026

До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:
тик

Номер телефону , електронна пошта: mmdein

Андрій Зільбер

ГЕРОЙ МВС УКРАЇНИ -- ГЕН.ПРОК
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
73
Реакції
80
Бали
266
Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури прийнята та перебуває на розгляді.

Попередній розгляд заяви здійснюється у встановленому порядку. Орієнтовний строк опрацювання становить до 48 годин.
За результатами розгляду вас буде повідомлено додатково

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
94
Реакції
18
Бали
272
Повідомляємо, що за результатами розгляду вашої заяви. Порушення правоохоронних органів не виявлено. Наскільки вони діяли відповідно до встановлених рамках закону про перетин блок-поста.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі