Розглянуто Заява до прокуратури №0100

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодічка Керест

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
140
Реакції
92
Бали
48
Назва теми: Заява до прокуратури №00100
Я, громадянин України [Бодя Голович], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Михайло Вишньовський та громадянин з номером паспорту 63720] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ К,
Детальний опис правопорушення:Забігли на центральний ринок 2 працівника НПУ К тим самим порушили статут далі мовчки затримали людину без причини та без пояснень тим самим порушили:
Стаття 118 ККУ. Завідомо незаконні затримання
  1. Завідомо незаконне затримання або незаконний привід - караються позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на
    строк до 1 місяців,
    SPOILER_2.gif

Стаття 3.3 КПКУ. Порядок затримання уповноваженою службовою особою. також не пояснив права затриманого і цим порушив:Стаття 3.6 КПКУ Права затриманого

також на відео доказі чути що працівник який затримував а саме Михайло Вишньовський сказав що ця людина втікала
    та під час втечі забігла в середину і це він пояснив тим що запамятав цю людину по обличчу але коли я підійшов
    то на його обличчі була маска яка закривала нижню частину обличча та каска яка закривала верхню тим самим
    не було видно навіть очей і виходить що працівник порушив саме цю статтю:

Стаття 119 ККУ.
    Притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності
    1. Притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності слідчим, прокурором чи іншою уповноваженою на те законом особою - карається позбавленням волі на 50 хв.
      SPOILER_2.gif

SPOILER_2.gif
      Також додаю додаткові статті:
    2. Ч 1.Стаття 111 ККУ. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу
      1. Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, якщо вони завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам, інтересам юридичних осіб, - карається позбавленням волі на строк від 40 хв до 70 хв, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця .​
    3. Ч 1.Стаття 109 ККУ.Зловживання владою або службовим становищем
      1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, - карається позбавленням волі до 50 хв з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця, із штрафом від 100.000 до 300.000 грн.

Також в кінці коли я біг до автівки по мені відкрили вогонь на ураження я під больовим шоком побіг в сторону працівників НПУ
        далі коли підбіг спробував стати за автівкою та запитати причину стрільби по мені працівник з номером паспорту 63720
        відкрив вогонь знову та наніс мені тяжкі тілесні ушкодження а саме:
        SPOILER_2.gif

SPOILER_2.gif
      2. Стаття 38 ККУ.Умисне тяжке тілесне ушкодження
        1. Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, каліцтво статевих органів, психічну хворобу або інший розлад здоров’я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, чи непоправне знівечення обличчя, - карається позбавленням волі на строк від 50 хв до 80 хв.​
        2. Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого, - карається позбавленням волі на строк від 80 хв до 120 хв.​
    4. SPOILER_2.gif

SPOILER_2.gif
      Накладення санкцій або компенсацій:Прохання видати максимальне покарання так як якщо буде заслабке покарання тоді людина не зрозуміє своєї провини та можливо це буде повторюватись неодноразовоБудь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:Vidos
      Дата і час інциденту:05.11.2024,Час від 21.08-21.12
      До скарги до прокуратури додаю:Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))-bodichq або !bodichq ((Діскорд))

1722022827642.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі