Розглянуто Заява до прокуратури №0101

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодічка Керест

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
140
Реакції
92
Бали
48
Назва теми: Заява до прокуратури №0101
Я, громадянин України [Бодя Голович], подаю заяву до прокуратури на громадянина Даша Комарик та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ К
Детальний опис правопорушення:Їхав по мосту поліція дала без причини зразу 2 мегафон коли підійшла до мене просто стояла навіть не постукала в вікно після чого не попросила вийти з автівки та зразу затримала в кінці коли дізналась що в мене розшук тоді видала ще 1 та посадила тим самим відмовила мені в адвокаті
Хто буде розглядати мою справу прошу зв*язатись зі мною в спец.зв*язку ((bodichq))
Накладення санкцій або компенсацій: прошу надати максмальне покарання
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:Vidos (1),Vidos (2),Vidos (3)

Дата і час інциденту:07.11.24
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))гіпер посиланняТУТ
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) nazarko0687_83005 дс

Владислав Грозний

Заст. Генерального Прокурора | Північна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
84
Реакції
66
Бали
33
1731168864656.png

Останнє редагування:

Владислав Грозний

Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
84
Реакції
66
Бали
33
Назва теми: Заява до прокуратури №0101
Я, громадянин України [Бодя Голович], подаю заяву до прокуратури на громадянина Даша Комарик та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ К
Детальний опис правопорушення:Їхав по мосту поліція дала без причини зразу 2 мегафон коли підійшла до мене просто стояла навіть не постукала в вікно після чого не попросила вийти з автівки та зразу затримала в кінці коли дізналась що в мене розшук тоді видала ще 1 та посадила тим самим відмовила мені в адвокаті
Хто буде розглядати мою справу прошу зв*язатись зі мною в спец.зв*язку ((bodichq))
Накладення санкцій або компенсацій: прошу надати максмальне покарання
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:Vidos (1),Vidos (2),Vidos (3)

Дата і час інциденту:07.11.24
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))гіпер посиланняТУТ
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) nazarko0687_83005 дс
Відеодокази 2,3 недоступні,якщо не змінете справа буде розглядатись по одному відео.

Владислав Грозний

Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
84
Реакції
66
Бали
33
1731168809571.png

Останнє редагування:

Владислав Грозний

Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
84
Реакції
66
Бали
33
1731169009040.png

Останнє редагування:

Владислав Грозний

Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
84
Реакції
66
Бали
33
1731169103274.png

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі