Розглянуто Заява до прокуратури №0114

• Автор теми Видалений користувач 76965
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Видалений користувач 76965

Гість

Я, громадянин України Макс Агресор, подаю заяву до прокуратури на громадянина Макс Аммо та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача.

Організація: Не маю інформації чи є він в організації.
Детальний опис правопорушення: 01.12.2024 року після 23:00 години я приїхав на загальне місце риболовлі, яке знаходиться біля контейнерів, перевіривши чи все добре з моїм автомобілем Mercedes , я побачив як незнайома мені людина почала штовхати мій автомобіль, направившись до автомобіля я не встигав і вирішив скинути транспортний засіб, мотоцикл теж з обриву але не в воду як зробив це підозрюваний а на землю. Потім я пішов до місця рибалки, і майже відразу підозрюваний відкрив по мені вогонь з автоматичної зброї порушивши кримінальний кодекс. Швидка допомога доправила мене до лікарні, але оскільки була пізня година, і лікарів не було в лікарні мені довелося звернутися до приватного лікаря заплативши власні кошти. Далі я згадав номерний знак, і через нпу дізнався що підозрюваного звати Макс Аммо.

Накладення санкцій або компенсацій: Враховуючи викладене, прошу прокуратуру відкрити кримінальне провадження за статтями ККУ а саме: розділ 6, Статті 68 Умисне знищення або пошкодження майна підпункт

1. Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, - карається штрафом від 1 000 000 грн до 4 000 000 грн або позбавленням волі до 30 хв.
Мій автомобіль має вартість в автосалоні 1.400.000 Mercedes cls.
Вартість ремонту обійшлась в 5% від його вартості тобто 70.000 гривень.
Розділ 2, статті 37: умисне вбивство.
Підпункт 1

1. Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, - карається позбавленням волі на строк від 80 хв до 150 хв.
Вартість лікування в приватного лікаря мені обійшлося в 50.000 гривень.
Враховуючи вартість ремонту та вартість лікування прошу компенсувати дану суму з підозрюваного в розмірі 140.000 та компенсувати моральну травму в розмірі 110.000 гривень.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Доказ з бодікамери
Дата і час інциденту: 1.12.2024 23:00
До скарги до прокуратури додаю:
Доказ з бодікамери
Електронна копія ID-картки: Номер ID-картки 85690, копію надати поки не можу у зв'язку з відсутністю світла.
Електронна пошта: @gladius1502

Рафаель Мальтаро

Пустишка|Північна Україна
Реєстрування
18 Гру 2023
Дописи
119
Реакції
94
Бали
48
відкриття - WordPad 03.12.2024 13_20_21.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі