Заява до прокуратури №054

Ніколас Фьюрі

07 Чорноморський Край
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
39
Реакції
29
Бали
184
Заява № 054

Я, Фьюрі Ніколас Ігорович, проживаю у місті Київ та є громадянином України.
Цією заявою повідомляю про можливе порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке потребує перевірки органами прокуратури. Суть порушення: (Короткий опис ситуації) Працівники НПУ та СБУ не надають мені як приватному адвокату можливість проходження на територію для виконання службових обов*язків, тим самим порушують закон України про закриті та режимні об'єкти. Також працівники НПУ ведуть себе грубо, бють людей, видають розшук просто так, та не надають конституційних прав затриманим. Також до мене звернувся мій підзахисний Денис Боксер, з проханням допомогти йому та написати скаргу до прокуратури з наданням мого запису з боді камери, Контакти підзахисного ( діскорд denis072339 )

Обставини події: (Детальний виклад: час, місце, дії осіб, факти) ГУ НПУ 15.08.2026 протягом всього дня.

Додаткова інформація: (Чи були звернення до інших органів, результати) Небуло

Компенсація: (Якщо були завданні збитки, зазначте сумму для компенсування) по моїм підрахункам я міг заробити від 500.000 гривень і більше.

Міра покарання: (ваша пропозиція щодо покарання у разі виявлення порушення) Пояснити законодавство, провести перевірку служби, наказати винних

Докази: (Посилання або перелік матеріалів) Клік, Клік

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі