[МР Д]Максим Павельский
Отаман
- Реєстрування
- 30 Кві 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 34
- Бали
- 21
Я, громадянин України Максим Павельский, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ігор Вівсянка та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб за рахунок держави
Організація: НПУ Д
Детальний опис правопорушення: Я їхав у патруль після того зупинився на червоне світло світлофору та після того відлітаю та Майор НПУ Д Ігор Вівсянка порушує ПДР Перевищення швидкості та влітає в мене тим самим я втратив свідомість бо влетіли прямо в задьнє стікло авто потім мені ненадали Першу Медичну Допомогу та після того взяв мене та почав погрожувати що скаже генералу щоб дали мені догану.Також він тіпа дістав глушивку але в руках її небуло та у мене була секретна камера яка може протистояти глушивці.
Накладення санкцій або компенсацій: компенсація
340000 на лікування та моральну шкоду
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
До скарги до прокуратури додаю:Що можливо майора поставили по Блату та підозруєтся у корупції бо як можна попросити щоб видали догану за просто так тобто він хотів дати хабар.
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) Telegram @beluga4321 DS- british_tea1939