Вася Блатной ♡
Поважний гравець
- Реєстрування
- 21 Гру 2023
- Дописи
- 225
- Реакції
- 125
- Бали
- 46
Я, громадянин України Вася Блатной, подаю заяву до прокуратури на громадянина [Влад Холден та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ Д
Детальний опис правопорушення: не відповідав на мої запитання за що саме мене було затримано тільки було порушення порядку казав а я питав що саме зробив він каже нічого+нізащо був затримав но адвокат відпустив
Накладення санкцій або компенсацій: хочу щоб дали догану працівнику або зняли з посади пп сбу д тому що він кожного громадянина нізащо затримує а потім адвокати відпускають невинних
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: дивіться
Дата і час інциденту: 30.01.2025
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: дивіться
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд)) kenichka.
Організація: СБУ Д
Детальний опис правопорушення: не відповідав на мої запитання за що саме мене було затримано тільки було порушення порядку казав а я питав що саме зробив він каже нічого+нізащо був затримав но адвокат відпустив
Накладення санкцій або компенсацій: хочу щоб дали догану працівнику або зняли з посади пп сбу д тому що він кожного громадянина нізащо затримує а потім адвокати відпускають невинних
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: дивіться
Дата і час інциденту: 30.01.2025
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: дивіться
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд)) kenichka.
Останнє редагування: