Розглянуто Заява до прокуратури №141

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Грушевський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
30
Реакції
69
Бали
23
Заява до прокуратури №141

Заявник:

Олександр Грушевський
Генерал Збройних Сил України

ЗАЯВА

Я, Олександр Грушевський, на своїй посаді генерала Збройних Сил України звертався до Президента Мирослава Мельника із запитом на надання фінансового гранту в розмірі 5 000 000 грн для забезпечення потреб моєї фракції.

Однак, мені було необґрунтовано відмовлено на підставі того, що попередній генерал не відзвітував за раніше отримані кошти. Вважаю такі дії неправомірними, оскільки:

1. Я не несу відповідальності за фінансові порушення чи недбалість мого попередника.
  2. Президент, як посадова особа, мав забезпечити контроль за звітністю отриманих грантів та вимагати відповідних звітів у встановленому порядку.
  3. Відмова у фінансуванні моєї фракції без належних підстав шкодить боєздатності військових підрозділів та підриває ефективність нашої діяльності.
На підставі вищевикладеного, ПРОШУ:

1. Провести перевірку дій Президента щодо неналежного контролю за попередньо виданими грантами.
  2. Зобов’язати Президента негайно розглянути мій запит на фінансування та ухвалити рішення відповідно до чинних норм і правил.
  3. Вжити заходів щодо забезпечення прозорого механізму видачі та контролю грантів у майбутньому.
Додатки: Копія заяви, Копія відповіді

З повагою,
Олександр Грушевський
Генерал Збройних Сил України
підпис.png

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі