Олександр Грушевський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Лип 2024
- Дописи
- 30
- Реакції
- 69
- Бали
- 23
Заява до прокуратури №141
Заявник:
Олександр Грушевський
Генерал Збройних Сил України
Я, Олександр Грушевський, на своїй посаді генерала Збройних Сил України звертався до Президента Мирослава Мельника із запитом на надання фінансового гранту в розмірі 5 000 000 грн для забезпечення потреб моєї фракції.
Однак, мені було необґрунтовано відмовлено на підставі того, що попередній генерал не відзвітував за раніше отримані кошти. Вважаю такі дії неправомірними, оскільки:
З повагою,
Олександр Грушевський
Заявник:
Олександр Грушевський
ЗАЯВА
Я, Олександр Грушевський, на своїй посаді генерала Збройних Сил України звертався до Президента Мирослава Мельника із запитом на надання фінансового гранту в розмірі 5 000 000 грн для забезпечення потреб моєї фракції.
Однак, мені було необґрунтовано відмовлено на підставі того, що попередній генерал не відзвітував за раніше отримані кошти. Вважаю такі дії неправомірними, оскільки:
- Я не несу відповідальності за фінансові порушення чи недбалість мого попередника.
- Президент, як посадова особа, мав забезпечити контроль за звітністю отриманих грантів та вимагати відповідних звітів у встановленому порядку.
- Відмова у фінансуванні моєї фракції без належних підстав шкодить боєздатності військових підрозділів та підриває ефективність нашої діяльності.
- Провести перевірку дій Президента щодо неналежного контролю за попередньо виданими грантами.
- Зобов’язати Президента негайно розглянути мій запит на фінансування та ухвалити рішення відповідно до чинних норм і правил.
- Вжити заходів щодо забезпечення прозорого механізму видачі та контролю грантів у майбутньому.
З повагою,
Олександр Грушевський
Останнє редагування: