Розглянуто Заява до прокуратури №144

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Косенко

Премьєр Міністр | Північна Україна
Реєстрування
5 Тра 2024
Дописи
161
Реакції
143
Бали
48
Я, громадянин України Нікіта Косенко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Міха Грек та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: Укрзалізниця
Детальний опис правопорушення: Шановна прокуратура, я діючий начальник Укрзалізниці звертаюсь до вас з проблемою, а саме те що громадянин та минулий начальник УЗ Міха Грек взяв грант президента в розмірі 5.000.000 грн та через деякий час звільнився зі своєї посади, я прошу вас допомогти вирішити цю ситуацію, та вияснити де, коли та що сталося з грошима.
Накладення санкцій або компенсацій: Доказати невинність якщо вона є, знайти гроші, забрати санкції/заборони на те щоб брати нові гранти президента.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: 04-05.01.25 Міха Грек взяв гроші в президента, 12.02.25 Відмова президента України Мирослава Мельника в наданні допомоги, а саме гранту організації Укрзалізниця. Також до справи додаю те, що це могло бути викрадення державних коштів.
Дата і час інциденту: 04-05.01.25, 12.02.25
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ID-Картка
Номер телефону , електронна пошта, ((da.owner,@beaverxsigma))

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,607
Реакції
1,098
Бали
253
1739565772808.png

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,607
Реакції
1,098
Бали
253
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі