andronch1k
Просто сьомга
- Реєстрування
- 17 Тра 2024
- Дописи
- 35
- Реакції
- 60
- Бали
- 21
Я, громадянин України Андрончик Снайпс, подаю заяву до прокуратури на громадянина Мейсон Квенті та вся НПУ К та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:НПУ К
Детальний опис правопорушення:йду собі нікого ні чіпаю, тут по мені без ПРИЧИНИ відкриває вогонь НПУ К потім мене затримує працівник даної організацій Мейсон Квенті та порушує КПКУ а саме не викликає адвоката.
Накладення санкцій або компенсацій:надати копенсацію у вигляді 400000 тисяч та накладання штрафних санкцій на дану людину
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:тик
Дата і час інциденту:19.02.25 бльзько 16:00
До скарги до прокуратури додаю:1
паспорт
((дс rchieftein))
Організація:НПУ К
Детальний опис правопорушення:йду собі нікого ні чіпаю, тут по мені без ПРИЧИНИ відкриває вогонь НПУ К потім мене затримує працівник даної організацій Мейсон Квенті та порушує КПКУ а саме не викликає адвоката.
Накладення санкцій або компенсацій:надати копенсацію у вигляді 400000 тисяч та накладання штрафних санкцій на дану людину
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:тик
Дата і час інциденту:19.02.25 бльзько 16:00
До скарги до прокуратури додаю:1
паспорт
((дс rchieftein))