Вадим Житомирський
by В.Веретті
- Реєстрування
- 29 Лип 2023
- Дописи
- 68
- Реакції
- 12
- Бали
- 13
Я, громадянин України Вадим Житомирський, подаю заяву до прокуратури на громадянина Вильям Фернандо,Дмитро,Яковчук та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:Терорестична
Детальний опис правопорушення: Я прямував на ГУ та побачив біля приват банку невідому групу осіб.
Підїхавши до даних осіб вони почали швидко сідати по авто та їхати в різні сторони,я наказував даним громаданам залишатися на місці
але вони всі ігнорували наказ.Після чого людина яка була найблище я їй сказав зупиніться уразі ящо ви не зупинетесь я відкрию вогонь по авто,а саме по колесам.Даний громадян відмовився зупинятися та почав їхати,тому дану людину було затримано.
В ході дій людина відмовлялась давати показання але пізніше все таки сказала,тому приїхав по словам людини її друг і дав інші показання. Також люди додали що Дмитро Яковчук який є лідером ЗМІ є співучастником терорестичного угрупування.
У ході дій ми взяли інтерв*ю у очевидців: Вони їздили країною та лякали людей,вони намагались навіть на мене напасти журналіст.Я думаю що це якась спецоперація. Наразі ми продовжуємо дізнаватись що це за люди і який в них був мотив. Зі заяви ЗМІ
Накладення санкцій або компенсацій:Щоб люди яку були в терорестичній організації надіслали на допомогу армії 1 000 000 грн
Порушили ст ККУ
Організація:Терорестична
Детальний опис правопорушення: Я прямував на ГУ та побачив біля приват банку невідому групу осіб.
Підїхавши до даних осіб вони почали швидко сідати по авто та їхати в різні сторони,я наказував даним громаданам залишатися на місці
але вони всі ігнорували наказ.Після чого людина яка була найблище я їй сказав зупиніться уразі ящо ви не зупинетесь я відкрию вогонь по авто,а саме по колесам.Даний громадян відмовився зупинятися та почав їхати,тому дану людину було затримано.
В ході дій людина відмовлялась давати показання але пізніше все таки сказала,тому приїхав по словам людини її друг і дав інші показання. Також люди додали що Дмитро Яковчук який є лідером ЗМІ є співучастником терорестичного угрупування.
У ході дій ми взяли інтерв*ю у очевидців: Вони їздили країною та лякали людей,вони намагались навіть на мене напасти журналіст.Я думаю що це якась спецоперація. Наразі ми продовжуємо дізнаватись що це за люди і який в них був мотив. Зі заяви ЗМІ
Накладення санкцій або компенсацій:Щоб люди яку були в терорестичній організації надіслали на допомогу армії 1 000 000 грн
Порушили ст ККУ
- Стаття 35.
- Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади 1.Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від 50 хв до 100 хв.
2.Публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, - позбавленням волі на 30 хв.
3.Дії, передбачені частиною другою цієї статті, вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової інформації, - караються позбавленням волі на строк до 50 хв.
Стаття 65. Розбій
1.Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій), -карається позбавленням волі на строк від 30 хв до 70 хв.
Стаття 84.
1. Групове порушення громадського порядку 1.Організація групових дій, що призвели до грубого порушення громадського порядку або суттєвого порушення роботи транспорту, підприємства, установи чи організації, а також активна участь у таких діях - караються штрафом від однієї 100.000 до 300.000 грн
Стаття 106.
Захоплення журналіста як заручника
1.Захоплення або тримання як заручника журналіста, його близьких родичів чи членів сім’ї з метою спонукання цього журналіста вчинити або утриматися від вчинення будь-якої дії як умови звільнення заручника - караються позбавленням волі на строк від 80 хв до 150 хв
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Жмяк Вільям Фернандо - Дата і час інциденту:14:00 До скарги до прокуратури додаю:Електронна копія ID-картки: (())Номер телефону , електронна пошта, (@VaWeBi)
Останнє редагування: