Схвалено Заява до прокуратури №159

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,570
Реакції
1,092
Бали
253
ЗАЯВА № 0159

Я, Артем Судаков, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського Краю.

Цією заявою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу України, яке, на мою думку, вимагає втручання органів Прокуратури.
Зо крема, порушення статті 126.1 ККУ.

Я, Президент Подільського Краю Артем Судаков, повідомляю вам про те що громадянинка Подільського краю Віктор Гончар , податковий номер платника податкiв 27226, порушив статтю ККУ, а саме статтю 126.1:

Стаття 126.1 Умисне ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчинене службовою особою підприємства, установи, організації, незалежно від форми власності або особою, що займається підприємницькою діяльністю без створення юридичної особи чи будь-якою іншою особою, яка зобов'язана їх сплачувати, якщо ці діяння призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів у значних розмірах.

Я подаю даний позов тому, що згадана особа систематично не сплачує податки та не подає звіти про прибуток, а саме з 09.01.2026 по сьогоднiшнiй день 03.02.2026. Прошу від вас відкрити кримінальне провадження та покарати громадянина вiдповiдно до закону.

До заяви додаю докази:
1. Виписка з Державного реєстру Бізнесів про вiдсутнiсть сплати податкiв:
Снимок экрана 2026-02-03 082449.png

Віктор Гончар | ПП ЗСУ 06

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
249
Реакції
57
Бали
33
Вітаю, п.Президент,

До вас звертається Віктор Гончар

Моя картка заблокована за несплату податку з 01.01.2026. Нижче мої пояснення

1. Я сплачував податки в 2026 році, останній раз Ви мені схвалили сплату 26.02.2026, ось докази. Але ж згідно ваших доказів у Заяві до прокуратури №159 я взагалі не подавав звітів вже третій місяць.
2. В 2026 році я подав три звіти, кожен за 2 тижні, ще раз докази. Тому що це подати цей звіт - це займає багато часу, а я підполковник ЗСУ, керівник Навчального корпусу, і мені мій час потрібен для виконання обов'язків. І саме тому я подавав звіти за 2 тижні, а не за один, щоб зекономити мій і ваш час. І Ви мені ці звіти схвалювали, тому я продовжував так подавати.
3. 10.03.2026 я порахував податки за 2 тижні, і хотів їх сплатити, але моя картка виявилась заблокована
4. Прошу переглянути відомості у системі про сплату мною податків, та розблокувати картку, щоб я зміг сплатити за останні 2 тижні

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі