Відмовлено Заява до прокуратури №161

Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
14
Бали
21

Заява №161

Я, [Володимир Квінтов], проживаю в місті [Дніпро] та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, [​

[Порушення 98 статі ККУ а саме хабарництво у розмірі 50.000].​

[Я стояв у строю на ВЧ та просто чекав організатора коду 5 і раптом побачів як передала одна особа іншій грошу у розмірі 50.000 дізнався суму ткаим чином що на бумажці яка тримає купюри написано купюри у розмірі 50.000 та підписано Національний Банк України (Докази з боді камери)]​

З повагою,​

Володимир Квінтов​

Артем Макиня

Новий гравець
Реєстрування
17 Чер 2025
Дописи
28
Реакції
4
Бали
6

Заява №161

Я, [Володимир Квінтов], проживаю в місті [Дніпро] та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, [​

[Порушення 98 статі ККУ а саме хабарництво у розмірі 50.000].​

[Я стояв у строю на ВЧ та просто чекав організатора коду 5 і раптом побачів як передала одна особа іншій грошу у розмірі 50.000 дізнався суму ткаим чином що на бумажці яка тримає купюри написано купюри у розмірі 50.000 та підписано Національний Банк України (Докази з боді камери)]​

З повагою,​

Володимир Квінтов​

ну і де в мене вопрос взятка? те що я дав людині за добру поведінку 50к?

Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
14
Бали
21

Денис Бурмай

Заступник Лідера ВРУ / 06
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
295
Реакції
24
Бали
63
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
11.03.2026 р.
Шановний Володимир Квінтов!
Дякую за ваш запит!

Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з Хабарництвом.
Переглянувши відеодокази, які ви Володимир Квінтов, залишили в заяві до прокуратури №161,
виношу такий вердикт: Не побачив порушеннь зі сторони працівника ЗСУ тому, що на даних відеодоказах не було видно прямих порушеннь від працівника.
Заступник Генерального Прокурора
Денис Бурмай

не вважає дану передачу грошей як хабар.

Розглянувши заяву до прокуратури
№161 від Володимира Квінта вона відмовлена.

OnlineSignatures.net-704-Denis Burmay .png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі