Схвалено Заява до прокуратури №163

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,606
Реакції
1,098
Бали
253
ЗАЯВА № 0163

Я, Артем Судаков, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського Краю.

Цією заявою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу України, яке, на мою думку, вимагає втручання органів Прокуратури.
Зо крема, порушення статті 100 ККУ.

Я, Президент Подільського Краю Артем Судаков, повідомляю вам про те що громадянин Подільського краю Джеймс Дрейфович , податковий номер платника податкiв 36660, порушив статтю ККУ, а саме статтю 100:

Стаття 100. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб.

Я подаю даний позов тому, що згадана особа запросила грант для організації ЗМІ 04.02.2026, сума якого становила 2.400.000 гривень. Та згідно чинного законодавстава Подільського Краю згадана особа повинна була надати докази видачі державних коштів протягом 72 годин, що вона не зробила. Прошу органи прокуратури перевірити всі обставини та вияснити куди пішли державні кошти.

До заяви додаю докази:
гіперпосилання

Денис Бурмай

Заступник Лідера ВРУ / 06
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
297
Реакції
24
Бали
63
1773514272389.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі