Відмовлено Заява до прокуратури №166

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ара Кунчик

Я здесь, если ты хочешь скандала
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
476
Реакції
415
Бали
68
Назва теми: Заява до прокуратури № 166

Я, громадянка України Ара Кунчик, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок організації/з особистих коштів відповідача(на розсуд суду)).

Організація(порушник): НПУ особовий жетон порушника - 95276
Детальний опис правопорушення:

Під час поїздки на своему транспорті, за мною почалась погоня зі сторони НПУ, без попереджень відкрили вогонь, але навіть на це я не звернула уваги, хоча було дуже неприемно, далі до мене підійшли та сказали наче я когось вбила! Працівник НПУ не представився, зачитав мені не міранду, а щось незрозуміле тому що права затриманного звучать інакше. На запит адвоката, мені відмовили, аргументуя це тим, що у працівника не достатнье звання, хоча для цого викликають хочаб когось з званням. Далі в мене не взяли навіть документи за для перевірки особи, зробили вигляд сканування обличчя, хоча на мені була маска. Також під час того як мене доставляли до НПУ, працівник неодноразово піддавав моє життя загрози, я ввожаю що працівник був або п'яний за кермом під час зміни, або під речовинами.

Статті котрі порушив працівник:

Стаття 39. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження

Стаття 45. Ненадання допомоги хворому медичним працівником

Стаття 46. Незаконне позбавлення волі або викрадення людини

Стаття 82. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

Або

Стаття 83. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння

Стаття 109. Зловживання владою або службовим становищем

Стаття 113. Службова недбалість

Стаття 118. Завідомо незаконні затримання

Стаття 121. Порушення права на захист

Накладення санкцій або компенсацій: Прошу покарати праацівника, та компенсувати мені моральні збитки згідно законодавства
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Докази сюди
Дата і час інциденту: 20.03.2025 06:10
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)): Тиц
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): arakuni((ДС))

Роман Юрьев

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
66
Реакції
88
Бали
63
Наказ-відкриття-крим-провадження-76.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі