Відмовлено Заява до прокуратури №172

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
472
Бали
123
Я, громадянин України Андій Харрісон, подаю заяву до прокуратури на громадянина Євген Картопля та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ К(Порушник)
Детальний опис правопорушення:
Я звернувшись до працівника НПУ, бажав щоб мене заарештували, так як в мене була стаття за порушення закону. Але під час арешту, працівник НПУ почав зачитувати мені міранду, де вказав що я не маю права на адвоката. Це несе за собою відповідальність, тому дуже прошу вилучити відеодокази у працівника (повинні зберігатися протягом 72 годин), та долучити їх до справи.
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу покласти будь яку компенсацію із бюждету організації, або державних виплат. (Так як працівник є держ. службовцем, та повністтю представляю державні структури)
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Докази арешту
Дата і час інциденту: 20:40 12.04.2025
До скарги до прокуратури додаю: під час арешту були порушення КПКУ, Статуту, КУ, ККУ

Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) dronproff

Андрій Козаков

Пенсіонер |04 Північна Україна
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
135
Реакції
168
Бали
88
Знімок екрана 2025-04-16 110228.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі