Відмовлено Заява до прокуратури №173

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
168
Реакції
377
Бали
68
Заява до прокуратури №174
Я, громадянин України Александрє Нірванський, подаю заяву до прокуратури на громадянина бульдозер блатной та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: нпу к
Детальний опис правопорушення: виписання розшуків без участі адвоката, не викликав адвоката, патрулювання та затримання без напарника в заборонений час, неадекватність
Накладення санкцій або компенсацій: звільнення працівника, пошкодив авто вартістю більше 100 000 000 грн, повернення збитків та моральна компенсація від працівника 10 000 000 грн.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
*тыдым*
Дата і час інциденту: 13.04.2025 час з 17:10 та далі
До скарги до прокуратури додаю: моральная компенсация, так как сижу из-за неадеквата 2 часа

Електронна копія ID-картки:
*трунь*
Номер телефону , електронна пошта: @caesar139 тг и дс

Бульдозер

Новий гравець
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
12
Реакції
0
Бали
6
В чому неадекватність?) В патрулі я був з напарником, його вбили та повертався в ГУ, побачив як ви спричинили ДТП та виїхали на зустрічну смугу, та врізались в мій автомобіль, після чого я попросив вимогу на зупинку, що було проігноровано

Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
168
Реакції
377
Бали
68
В чому неадекватність?) В патрулі я був з напарником, його вбили та повертався в ГУ, побачив як ви спричинили ДТП та виїхали на зустрічну смугу, та врізались в мій автомобіль, після чого я попросив вимогу на зупинку, що було проігноровано
за дтп та неподчинение 6 статей не выписывают. готовь адвокатов)))

Назар Рейнхард

𝓩𝓱𝔂𝓽𝓸𝓶𝔂𝓻𝓼𝓴𝔂
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
116
Реакції
162
Бали
48
Молись тобі допоможе тільки боженька

Андрій Козаков

Пенсіонер |04 Північна Україна
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
136
Реакції
170
Бали
88
нірванський.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі