Розглянуто Заява до прокуратури №174

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
271
Реакції
177
Бали
63
Я, громадянин України Ігор Вівсянка, подаю заяву до прокуратури на громадянина [Невідомий] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок дерза рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ м.Д
Детальний опис правопорушення:

-Приїхав до НПУ м.Д,та дивився що там відбувається а там люди відкривають вогонь просто так(00.09).Людина яка пізніше мене затримає наводить зброю на мого знайомого (1:48) і я у відповідь та в мене зброя була на запобіжнику (1:51)!! Зверніть увагу коли він сказав прибрату на 1 вимогу я зразу прибрав (1:54) але потім хотів пошутити та навів і мене затримали.На вулиці було не спокійно тому розумію чому він відвів мене до холу після чого людина не придставилась тим самим порушивши правила затримання громадянина,причину назвав тоді коли я йому сказав, причина затрмиання напад на держ службовця або я щось не розумію або поясніть що я зробив (2:56)?Людина перша навела зброю потім я навів тому людина розпочала конфлікт.Людина взяла планшет КПК сфотографував(3:47) але як можна було мене впізнати так як в той момент я був в масці, після чого міранда не була зачитана.Я коли останій раз читав правила мені здається було написано (Якшо були порушення праивила затримання ,права громадянина,людина відпускається) це не точно.Також кли я сказав шо були порушенні правила затриманні він сказав що не були(5:20), тим самим кажучи,що він не знає порядок затримання,порушував субординацію до мене(5:22) цитую (автопам ти ще мене будеш вчити,що мені робити?),коли я зним спокійно розмовляв людина без причини всовує кляп(5:29), після чого я не витримав та викинув кляп а дальше знов засунув а я знов виплюнув.Коли прийшов медик людина в формі починає говорити нецензурно(7:17) цитую (девстенасть анальною) тим самим абражаючи мою честь та гідність людини
P.S якшо я порушив цю статтю ККУ 10.4 якшо не помиляюсь я готовий відсидіти а якшо ні то наказати правопорушника
Накладення санкцій або компенсацій: Звільння або моральна компенсація в розмірі 300 тисяч
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: клікабельно/ прошу вилучити відеодокази у працівника (повинні зберігатися протягом 72 годин), та долучити їх до справи.Якшо не буде також порушення
Дата і час інциденту:11.04.25 (21^47)
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: паспорт
Зв*язок: ((ДС Hnuffik)
Підпис:

завантаження (1).png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі