Відмовлено Заява до прокуратури №184 Генерал СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма-Хансен

Легенда
Активний гравець
Реєстрування
29 Лип 2023
Дописи
1,221
Реакції
270
Бали
223

Заява №184

Я, [Діма Хансен], проживаю в місті [Вишневе] та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, [Генерал СБУ Олександр Соколов порушив грубо законодавство України,що є не припустимо для Лідера Організації, а саме:
ККУ:
Стаття 98. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.
Стаття 100. Службова недбалість.
КуПаП:
Стаття 64. Затримання державного службовця без вагомих підстав, доказів скоєного правопорушення або відмова в їх наданні
КПКУ:
Стаття 4.1 Обвинувачений вважається невинним, доки його винність у скоєнні злочину не буде доведена.
Стаття 4.4 Особа, чию чию особу чи майно було піддано необгрунтованому обшуку чи арешту, має право оскаржити це у сіді.
Порушено Порядок Затримання Стаття 12.2

Стаття 41.1 Для проведення поверхневої перевірки не потрібен ордер, але повинні бути підстави

Тепер розповім ситуацію детальніше, Генерал СБУ дуже погано поступив по відношенню до працівника ВРУ, так як я йому назвав 3 рази що ви затримали працівника ВРУ, але йому на це було байдуже, я як громадян України перебуваючи у вільній країни неможу піти погуляти з дівчиною? чи це дуже правомірні дії працівника, а прийшов скупитись для дому а тут раптом мене затримують без підстав, в кінці дій мене відпускають, це на сміх перед Громадянами України, я вважаю що Генерал СБУ не повинен стояти на такій посаді через загрозу для громадян, тому надіюсь що Прокуратура та Суд винесе правильне рішення що до Генерала Соколова
].​

[Мої права було порушено 29.04.2026 приблизно о 18:20 на Центральному ринку. Також надайте докази (
]​

З повагою,​

[Хансен Дмитро]​

Денис Бурмай

Заступник Лідера ВРУ / 06
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
294
Реакції
23
Бали
63
attachments_1777661710196-png.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ

05.05.2026 р.

Шановний Діма Хансен!

Дякую за ваш запит!

Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з затриманням від Генерала СБУ.
Переглянувши скаргу, яку ви Діма Хансен, залишили в заяві до прокуратури №184,
виношу такий вердикт: Не було видно порушеннь від Генерала СБУ під час затримання.

Генеральний Прокурор
Денис Бурмай

Не було видно порушеннь від Генерала СБУ під час затримання.

Розглянувши заяву до прокуратури №184 від Діма Хансена вона відмовлена

OnlineSignatures.net-704-Denis Burmay .png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі