Розглянуто Заява до прокуратури №185

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Я, громадянин України Владислав Форс, подаю заяву до прокуратури на громадянина Тоні Житомирський#73996; Артем Поліцейський#36285 та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: CБУ та ЗСУ
Детальний опис правопорушення: Вітаю. Особи, вказані вище, з невідомих мені причин вчинили розбій у місті Бориспіль. За словами свідка (співробітника ЗСУ), коли я з друзями знаходився біля свого будинку, вони без жодних провокацій з нашого боку, приховавшись на даху будівлі ДСНС, без попередження відкрили вогонь по мирних мешканцях у житлових комплексах. Внаслідок цього постраждало багато невинних людей.
Накладення санкцій або компенсацій: Вимагаю відсторонення від служби зазначених співробітників та гарантій, що в майбутньому їх не буде допущено до роботи в НПУ, СБУ, ДКВС та ЗСУ, оскільки вони становлять загрозу для громадян України. Також прошу стягнути з правопорушників грошову компенсацію на лікування постраждалих та ремонт нерухомості, зокрема даху будинку, паркану та теплиці.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
доказ 1; доказ 2; доказ 3.
Дата і час інциденту: 14.05.2025; 23:41

До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:
Тиць
Номер телефону , електронна пошта, ((v1ad_hevvu,VinNi23))

Тарасік Альварез

Technical Support Ukraine Games Team
Реєстрування
20 Кві 2024
Дописи
103
Реакції
63
Бали
33
1748030252294.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі