Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, Ярослав Свага, проживаю в м.Харків та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, Працівник верховної ради України Прокурор Стас Ліфанович порушив законодавство України. А саме на мене була поданна заява в прокуратуру а саме заявка під номером 180,17 Квітня 2026 Року О 08.05.2026 р. був розпочатий огляд завки Прокурором Стасом Ліфановичом 09.05.2026 р. він створив документ в а саме НАКАЗ №99 також 09.05.2026 р. Було повідомлення про підозру в цьому документі він написав що "Тоні Пупчик(Моє старе ім'я)",будучи працівником СБУ затримав Іллю Хмару за незрозуміло за що під час проведення процесуальних дій не показав посвідчення та не зачитав міранду Іллі Хмарі" в відеодоказі який надав Ілля Хмара чітко чути як я зачитав йому його права. Стас Ліфанович не передивився повністю відеодоказ тим самим порушим Статтю 100 Кримінального Кодексу України також Стас Ліфанович створив ще декілька документів в яких він написав що я не зачитав міранду.
Відеодоказ не є моїм він є Іллі Хмари це саме той відеодоказ який повністю не передивився Прокурор Верховної Ради України. Відеодоказ тут Документ №1 НАКАЗ №99 Повідомлення про підозру Надбавка до "Повідомлення про підозру" Обвинувальний АКТ Формолювання обвинувачення
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
09.05.2026 р.
Шановний Тоні Пупчик!
Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень Прокурора.
Переглянувши скаргу, яку ви Тоні Пупчик, залишили в заяві до прокуратури №186,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №186 Відмовлена. Так як було видно що ви не зачитали міранду!
Генеральний Прокурор
Денис Бурмай Відмовляє заяву до прокуратури №186. Прокурор правильне зробив документ.
Розглянувши заяву до прокуратури №186 від Тоні Пупчика вона відмовлена.
Вкладення
OnlineSignatures.net-704-Denis Burmay .png
51.8 Кб
· Перегляди: 5
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.