Василій Міцний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 17 Лис 2023
- Дописи
- 157
- Реакції
- 86
- Бали
- 33
- Вік
- 26
Я, громадянин України Вася Флуррі, подаю заяву до прокуратури на громадянина (По словам НПУ то був) Єгор Блейд але я не впевнений та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: ЗСУ
Детальний опис правопорушення: Не відомий працівник ЗСУ спочатку стреляв з машини і попав мені в задне стікло одною пулею, потом напевно що 2 вийшов та цілився в мене після чого вистрелив мені над головою
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу звільненя за некомпетентність
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Тик
Дата і час інциденту: 03.06.2025 час 12:58
До скарги до прокуратури додаю: надіюся влада або ЗСУ верне кошти за пошкодження авто,
Електронна копія ID-картки: Тик
Cпец зв*язок: ((ДС-seffston0090 , TG-@Ua_Mens)
Організація: ЗСУ
Детальний опис правопорушення: Не відомий працівник ЗСУ спочатку стреляв з машини і попав мені в задне стікло одною пулею, потом напевно що 2 вийшов та цілився в мене після чого вистрелив мені над головою
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу звільненя за некомпетентність
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Тик
Дата і час інциденту: 03.06.2025 час 12:58
До скарги до прокуратури додаю: надіюся влада або ЗСУ верне кошти за пошкодження авто,
Електронна копія ID-картки: Тик
Cпец зв*язок: ((ДС-seffston0090 , TG-@Ua_Mens)