Відмовлено Заява до прокуратури №19

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
137
Реакції
146
Бали
48
Заява до прокуратури №19
Я, громадянин України Юсуф Узун, подаю заяву до прокуратури на громадянина рядовий поліції Микита Зеленський, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача.

Детальний опис правопорушення:Я Юсуф Узун 31.12.2025 о 18:50 їхав на своєму орендованому ТЗ по трасі біля борисполю після чого побачив 2 поліцей які стояли та просили полагодити їх службове ТЗ я зупинився та запросив у одного з них посвітчення керуючись на статтю 10.7 закон про нац.пол на що він запропунував обмін він покаже посвітчення а я йому дам рем комплект я згодився і він мені дав не службове а водійське посвітчення я сказав щоб він надав служове на що він сказав що він в СБУ і в них секретна спец операція на що я не повірив та завпросив і ще раз посвітчення він не надав після чого я бігав за ним та просив його в кінці він вдарив мене тайзером та його напарник та він почали по мені стрілят що презвело до тілесних ускоджень!
Накладення санкцій або компенсацій: санкціх та компенсація
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 31.12.2025 о 18:50

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
137
Реакції
146
Бали
48
Вітаю, шановна прокуратура хочу дізнатися на скільки ви продвинулися?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі