Розглянуто Заява до прокуратури №192

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодічка Керест

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
140
Реакції
92
Бали
48
Я, громадянин України Бодічка Фераррі, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:приїхав на блок-пост та почали мене перевіряти,після чого до мене підійшов якісь громадянин незнаю навіть чи працівник тому що він навіть не показав посвідчення та просто почав вимагати щоб я вийшов з авто,також почав порушувати субординацію та погрожувати що застрелить мене,прохання покарати на максимум так як людина на своїй посаді не вміє спокійно спілкуватись з людьми та починає перебивати
Накладення санкцій або компенсацій:надати моральну компенсацію в розмірі 1.000.000 за погрози мене вбити та всі направляли зброю на мене,тим самим отримав сильний стресс
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:𝐛𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫𝐲𝐟𝐚𝐦𝐪𝟏𝟎𝟎 ♡,Прохання також взяти докази працівника який мені погрожував щоб було чутно мене
Дата і час інциденту: 21.06.2025,13:14
До скарги до прокуратури додаю:-
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) Немає фото

Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) bodichq.

Останнє редагування:

Микoла Дайшенко

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
326
Реакції
530
Бали
138
1750587979588.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі