Franky
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Лип 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
Я, громадянин України Френк Квон, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ернест Шевченко та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
Під час патрулювання співробітник НПУ зупинив мене та вимагав пред’явити документи, однак не вказав жодної статті з адміністративного або кримінального кодексу, на підставі якої вимагав документи. На моє прохання пояснити правову підставу — не відповів.
Крім того:
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
Під час патрулювання співробітник НПУ зупинив мене та вимагав пред’явити документи, однак не вказав жодної статті з адміністративного або кримінального кодексу, на підставі якої вимагав документи. На моє прохання пояснити правову підставу — не відповів.
Крім того:
- Співробітник патрулював сам, без напарника. На зауваження відповів, що "капітанам можна" патрулювати наодинці. таймкод
- Був здійснений арешт за "непокору", хоча я не відмовлявся надати документи — це видно на відео. Я лише просив вказати законну підставу вимоги:
▶️ Відео, момент: 3:46 - Також він виніс штраф та вніс у розшук ще до завершення часу, відведеного на появу адвоката:
▶️ Штраф і розшук: 6:44
▶️ Час для адвоката: 8:56
Накладення санкцій або компенсацій: Моральна компенсація
Дата і час інциденту: 25.07.2025 14:12
Електронна копія ID-картки:
До скарги до прокуратури додаю: Діскорд: frenkii0715