Розглянуто Заява до прокуратури №203

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Авдій Петренко

Міліонер на мінімалках
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
160
Реакції
47
Бали
33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: Поліція
Детальний опис правопорушення: я стояв на узбічі з увімкненим аварійним сигналом. і у мене влітає поліцейська автівка а це ДТП вона продовжує їхати далі але їде вона дуже дивно віляє вона поїхала в сторону БП я за нею. на БП він мене зупиняє і питає паспорт я кажу *підстава* і він без поваги каже *кароче...* а я це рахую за не шаноблива ставлення до люини і коли до нього підбігає інший працівник і питає *вам допомога потрібана* він каже *так у мене немає зброї* а це порушення правил БП потім він зрозумів мене і передає мене ішому працівнику і тікає я за ним дізнатися чого він тікає відповідь так і не отримав і далі провели мені перевірку і я поїхав
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: ДОКАЗ
Дата і час інциденту: 28.07.2025
До скарги до прокуратури додаю:
0:11 ДТП
2:31 підходить і починає перевіряти
3:18 *кароче...*
3:54 немає зброї
4:08 вже є зброя
5:40 вже немає зброї
6:20 здався відав мене іншому співробітнику
далі вже просто я бігав за ним потім перевірили і я поїхав
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))

Микoла Дайшенко

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
326
Реакції
530
Бали
138
1753822026907.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі