Авдій Петренко
Міліонер на мінімалках
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 159
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: я їхав по колу і побачив як працівник НПУ перетинає подвійну суцільну на службовому авто поїхав за ним він забрав буля цр працівника і була людна без форми я запитав чого він порушує (трішки омовився і сказав ПДД)а він відповів спішив, куди? з цр колегу забрати? і взагалі якийсь громадянин командував працівником. порушили декілька разів ПДР та в кінці сказав що він нічого не порушував
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: ДОКАЗ
Дата і час інциденту: 21.08.2025 об 10:50
До скарги до прокуратури додаю:
0:01 подвійна суцільна
0:30 розмова
2:18 подвійна суцільна
2.26 ДТП і втеча з місця ДТП
3.35 червоне світло світлофору
4:44 повернув де не мжна
5:14 подвійна суцільна
5:44 розмова
6:05 каже що не порушував ПДР
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: я їхав по колу і побачив як працівник НПУ перетинає подвійну суцільну на службовому авто поїхав за ним він забрав буля цр працівника і була людна без форми я запитав чого він порушує (трішки омовився і сказав ПДД)а він відповів спішив, куди? з цр колегу забрати? і взагалі якийсь громадянин командував працівником. порушили декілька разів ПДР та в кінці сказав що він нічого не порушував
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: ДОКАЗ
Дата і час інциденту: 21.08.2025 об 10:50
До скарги до прокуратури додаю:
0:01 подвійна суцільна
0:30 розмова
2:18 подвійна суцільна
2.26 ДТП і втеча з місця ДТП
3.35 червоне світло світлофору
4:44 повернув де не мжна
5:14 подвійна суцільна
5:44 розмова
6:05 каже що не порушував ПДР
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))