Розглянуто Заява до прокуратури №213

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Прокудін

Ігровий Помічник // Північна Україна
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
299
Реакції
55
Бали
73
Я, громадянин України Микита Прокудін, подаю заяву до прокуратури на громадянина Тонні Дніпровський та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Випадково попав на парковку НПУ м.Київа хотів перелізти через паркан, щоб не заважати працівникам працювати. Натомість працівник НПУ Тонні Дніпровський вирішив без попереджень вдарити мете тайзером, після чого скрутив мене та почав закривати мені рота на моє питання чому він вдарив мене тайзером без причини, оскільки до цього він не видав 3 попередження про покидання парковки ГУ НПУ м.Київа. Він погрожував мені одягнути кляпа без вагомої причини, та спілкувався без субординації до мене. Я ж натомість спілкувався з максимальною повагою.

Накладення санкцій або компенсацій: 100 000 гривень на банківський рахунок за номером 161446, за те що мене вдарили тайзером, бо після такого вольтажа мені треба пійти до лякаря на діагностику та до психолога через психічну травму. Також видати йому покарання у вигляді догани/попередження/звільнення

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
тиць

Дата і час інциденту: 17:31 по Київу, 21.08.2025

До скарги до прокуратури додаю: Згідно з ПДО 5.2.1 вони мають право порушувати субординацію тільки до кримінальних "авторитетів", але я їм не являюся.

Електронна копія ID-картки:
ID-картка 88396

Номер телефону -------
електронна пошта -----
((діскорд,телеграм))
tentei_nikitosik / @Nikitus_tus

Ukraine GTA 04 сервер
Майор НПУ Х [2025.03.03 - 2025.03.03]
Підполковник НПУ Х [2025.03.03 - 2025.03.25]

Підполковник СБУ Д [2025.03.28 - 2025.04.13]
Підполковник СБУ [2025.07.26 - 2025.08.17]

OnlineSignatures.net-643-Mikita Prokudin .png

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі