Розглянуто Заява до прокуратури №216

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назарій Батьковий

Любой капри за деньгі
Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
40
Реакції
7
Бали
11
Я, громадянин України Назарович Бабієнко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Іван Дніпровський / 101926 та Тонні Дніпровський / 101925 прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб, а саме звільнити або понизити даних осіб у званні а саме з Підполковника (10) до Капітана (8), а також надання компенсації з власних коштів осіб у розмірі від 500 000 до 1 000 000 гривень.

Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення: Вони вдарили мене "тайзером" коли я приїхав по переводу до НПУ в Дніпрі, після чого взяли у кайданки, та відвели в кабінет, де почали проводити всякі махінації (на відео зазначено) вони не мали права знімати з мене боді камеру (але не забрали камеру яка була в мене вшита в штани), далі почали грубити що я "ніхто і ніщо", вони мені сказали що визвуть адвоката, але якщо в мене вже є розшук (примітка* вони мені не говорили правила "міранди", тобто свої права я не почув, та весь час коли вони мене дискримінували, вони не дотримувалися субординації) після того як виписали розшук вони повели мене в кімнату допити, та почали ше виписувати розшуки та штрафи, після чого відвели в КПЗ

Накладення санкцій або компенсацій:
Прошу звільнити цих осіб, а також надати компенсацію з власних коштів осіб у розмірі від 500 000, до 1 000 000 гривень.

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

Дата і час інциденту: 25.08.2025 (12:27 - 12:35)

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))

Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))
ТГ-@NazarovichBabiyenko ДС-@itspandasimes

Павло Сагайдак

Начальник.Пив.Заводу
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
30
Реакції
28
Бали
23
1756146523978.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі