Розглянуто Заява до прокуратури №218

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
32
Реакції
20
Бали
13
Я, громадянин України Дмитро Касро, подаю заяву до прокуратури на громадянина Олег Петрик та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:

Я їхав на пасажирському місці на авто марки Tesla, за кермом був громадянин Назар Могила, після чого він передав мені кермо та перестрибнув на пасажирське місце, я не зразу зрозумів цю ситуацію та через пару метрів зупинився на узбіччі вийшов з авто після чого затримали Назара Могилу, та накинулись на мене, та затримали без підстави після чого зелене авто марки BMW переплатуло 1-шу передачу з задньою мене трішки протаранили та я втратив свідомість після чого опинився в лікарні та якимось чином мене здуло вітром та я опинився в кайданках Олега Петрика. Від працівника було серйозні порушення КПКУ, він не хотів викликати моє керівництво коли я являюсь Підполковником СБУ та перед тим були порушення порядку затримання згідно КПКУ.

Накладення санкцій або компенсацій: Вимагаю звільнення та моральнлї компенсації на відшкодування всіх забраних речей та прав.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)): Id Картка
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): dimas_kostiv_60423 (дс)

Дата і час інциденту:29.08 2025 +- 13:00
До скарги до прокуратури додаю: Прошу перевірити весь склад НПУ, а обов’язково Старший Склад. а також щоб перевірили суб*єктів

Микoла Дайшенко

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
326
Реакції
530
Бали
138
1756478769199.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі