Авдій Петренко
Міліонер на мінімалках
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 160
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: мене затримали. ми їхали він мабуть не туди повернув використав проблискові маячки в особистих цілях щоб розвернутися їхав по зустрічці неодноразово перетнув подвійну суцільну проїхав на червоне світло світлофора два рази їхав наче був у нетверезому стані прохання перевірити боді камеру від 21:15 29.08.2025 на наявність порушення при затримані (у мене нагрудна камера не записала той момент) якщо у нього не буде відео доказів то я наполягаю на незаконому затриманні
Накладення санкцій або компенсацій:я вимагаю за виявлення порушення від працівника НПУ винагороду у розмірі 25% від суми штрафів на які він порушив та провести з ним бесіду про правила дорожнього руху та використання спец сигналів та дисциплінарне стягнення за порушення ПДР
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження порушень: від 21:15 29.08.2025
Дата і час інциденту: 29.08.2025 21:20
До скарги до прокуратури додаю: ДОКАЗ
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: мене затримали. ми їхали він мабуть не туди повернув використав проблискові маячки в особистих цілях щоб розвернутися їхав по зустрічці неодноразово перетнув подвійну суцільну проїхав на червоне світло світлофора два рази їхав наче був у нетверезому стані прохання перевірити боді камеру від 21:15 29.08.2025 на наявність порушення при затримані (у мене нагрудна камера не записала той момент) якщо у нього не буде відео доказів то я наполягаю на незаконому затриманні
Накладення санкцій або компенсацій:я вимагаю за виявлення порушення від працівника НПУ винагороду у розмірі 25% від суми штрафів на які він порушив та провести з ним бесіду про правила дорожнього руху та використання спец сигналів та дисциплінарне стягнення за порушення ПДР
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження порушень: від 21:15 29.08.2025
Дата і час інциденту: 29.08.2025 21:20
До скарги до прокуратури додаю: ДОКАЗ
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))