Розглянуто Заява до прокуратури №220

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Астраханов

Приватний Адвокат|Північна Україна
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
41
Реакції
73
Бали
23
Я, громадянин України Нікіта Астраханов, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ярослав Ткачик та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача

Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Їхавши по місту побачив патрульну машину, та хотів спитати, що буде якщо порушити правила комендантської години. Випадково втаранився в службове авто. Мене зупинили працівник не надавав мені відео доказів, не починав оформлювати ДТП. Після чого я сказав "Ви ж не оформлюєте, я вільний". Та працівник відкрив по мені вогонь та затримав. Їхавши до відділку працівнику весь час було смішно, задавив мого знайомого. Та проїхав на червоне світло з вимкнутими проблисковими маячками тим саме порушивши правила ПДР. У відділку мені надали адвоката, та на моє прохання надати телефонний дзввінок. Мені відмовили аргументуючи тим, що я маю право або на адвоката або дзвінок.
Накладення санкцій або компенсацій: Виплатити мені на картку 145858 500.000 тис, та звільнити з занесенням до ЧС МВС за не компетентність працівника
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: 1 , 2 , 3 , 4 . Якщо цих доказів не вистачить прошу вилучити запис з боді-камери працівника поліції
Дата і час інциденту:02.09.25 22:01
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: https://imgpile.com/p/3B27rfz
Номер телефону , електронна пошта, ((ppnpuua ( telegram) ))

Останнє редагування:

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Добрий вечір, я той самий знайомий про якого йдеться мова у данній скарзі.
Та працівник відкрив по мені вогонь та затримав. Їхавши до відділку працівнику весь час було смішно, задавив мого знайомого.
Розповім вам трішки детальніше ситуацію яка у нас сталася після та до ДТП. Я їхав з центрального ринку в м. Києві, повернувши направо я не замітив як стояв мій товариш та працівники поліції, звісно я врізався у автівку свого колеги. Після цього я почав кликати на допомогу але працівники поліції ігнорувати це, вже можна зарахувати як службова недбалість (Статут про НПУ 2.6 Заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.) Далі мені дуже хороша людина яка проїджала мимо надала першу медичну допомогу та я сів у авто до поліцейських так як думав що вони зможуть мене завезти до лікарні. По дорозі я дуже спокійно розпочав їм розповідати дуже прикольний віршик, та у той момент коли я розповідав вони врізалися та я вилетів з їхньої машини. Замість того щоб зупинитися та перевірити чи зі мною все чудово вони просто проігнорували це та поїхали далі.
На мою думку ці дії працівників поліції не є законними та по можливості прошу компенсацію у розмірі 300 тис гривень за лікування у лікарні. Також при можливості прошу задіти це Генерала Нац. Поліції або Міністра МВС щоб дуже уважно стежили за працівниками.
На доказі 2 на 50 секунді видно де вже їду я та як мені стає погано але працівники це просто ігнорують, таке відчуття що важливіше посадити не винну людину ніж допомогти вижити іншій.
Якщо будуть до мені питання звертайтеся до мене на електрону пошту ((telegram @Shbdbxbxb))

Павло Сагайдак

Начальник.Пив.Заводу
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
30
Реакції
28
Бали
23
1756933513895.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі