Відмовлено Заява до прокуратури №220

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Моно

𝓯𝓸𝓻𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾𝓷𝓰
Реєстрування
28 Січ 2026
Дописи
106
Реакції
38
Бали
117

Заява № 220

Я, Паша Моно, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, під час розгляду ситуації працівником СБУ Захаріо Серо, на мою думку, було порушено моє право на виклик та прибуття приватного адвоката.
Мною було викликано приватного адвоката. Адвокат на виклик відповів приблизно протягом 3 хвилин, однак працівник СБУ не зафіксував факт його відповіді та своєчасного реагування.
Після цього мій адвокат прибув до холу НПУ. Працівник СБУ Захаріо Серо повідомив, що адвокат нібито не встиг прибути у встановлений час. Проте це не відповідає фактичним обставинам, оскільки адвокат прибув приблизно за 6 хвилин, тобто менш ніж за час, передбачений правилами для прибуття приватного адвоката.
Таким чином, вважаю, що факт своєчасної відповіді та прибуття мого приватного адвоката не було належним чином враховано. Прошу розглянути дану ситуацію, перевірити дії працівника СБУ Захаріо Серо та надати оцінку можливому порушенню моїх прав​

Вважаю, що в діях працівника можуть міститися ознаки порушення:
— статті 98 ККУ Подільського краю — «Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу».

Доказ №1
Доказ №2
Доказ №3

З повагою,​

Моно Павло Ярославович​

1786540676303.png

Стас Пума

ВРУ | Генеральний Прокурор 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
328
Реакції
83
Бали
177

1786573643647.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
13.08.2026 р.

Шановний Паша Моно!

Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень працівників СБУ.
Переглянувши скаргу, яку ви Паша Моно залишили в заяві до прокуратури №220,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №220 Відмовлена. Так як в 12-ти хвилинному відео-фрагменті відсутні тайм-коди!

Розглянувши заяву до прокуратури №220 від Паші Моно вона відмовлена.

Генеральний Прокурор
Стас Пума

OnlineSignatures.net-282-Stas Puma .png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі