В очікуванні Заява до прокуратури №231

Артем_Левин

Ех 06|Полковник|СБУ|
Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
151
Реакції
77
Бали
276
Заява до прокуратори №231

Я, Артем Левин, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав , яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема,
Стаття 69.1. ККУ, також стаття 100 ККУ, 98 ККУ, Стаття 12.2 КПКУ, та стадії застосування сили.

Я Артем Левин о 18:12 13.09.2026 року виїхав з БУ після чого мене зупинило СБУ з машини вийшла людина в формі СБУ не представилася та просто націлила зброю та використала тайзер хоча я навіть не ченив опір, пілся чого данна особа мене затримала та сказала що я затриманий за підозру в державному розшуку, хоча я розшуку я навіть не був та дання особа не назвала законну підставу для зупинки та використання спец-засобів а саме тайзер разом з націленням м4 на цивільню людину
після чого посадив в авто навіть не предсавившись та не зачитавши мої права що порушує статті 12.2 КПКУ, 100 та 98 ККУ, після того вже працівник НПУ в формі спец-підрозділу НПУ а саме ''Корпус оперативно раптової дії'' почав зачитувати права та не надав стоє посвідчення чи навіть не представився, після я був привезений до ГУНП К. та мені вже аж тоді зачитали міранду, але не представилися після того конфіскували 1 М4 яка дозволена згідно статті 69.1 ККУ пілся я був посаджений в ІТТ.

Відео з камери Gopro,

тайм коди 0.2-до кінця
З повагою,
Артем Левин
Снимок экрана_18-7-2025_152939_.jpeg

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі