Кіліан Краймз
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Лип 2023
- Дописи
- 271
- Реакції
- 177
- Бали
- 63
Назва теми: Заява до прокуратури №235
Я, громадянин України Ігор Вівсянка , подаю заяву до прокуратури на громадянина номера авто [АХ 4003 ХХ] ( Невідомий) та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (з особистих коштів відповідача).
Я, громадянин України Ігор Вівсянка , подаю заяву до прокуратури на громадянина номера авто [АХ 4003 ХХ] ( Невідомий) та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (з особистих коштів відповідача).
Організація:СБУ
Детальний опис правопорушення:
Рухаючись по своїй змузі , бачу як авто СБУ їде по зустрічні смузі,скоїла ДТП та скрилась тим самимим порушувши статтю 46 КУПАП , та статтю 42 КУПАП, після чого я почав погоню за автомобілем СБУ яке не хотіло зупинятись проте зупинилось і також не правильно порушивши статтю 43 КУПАП коли я зробив попередження і сказав щоб притиснувся до узбіччя.Також людина погодилась щоб убили працівника поліції.Після законої вимоги надати паспорт людина відповіла зверхньо а саме словом (схуярі).Дальше підходив як я зрозумів полковник СБУ який розголосив таємну таємницю а саме, що вони їдуть на спец завдання. Також після останнього попердження надати паспорт людина з СБУ втікла порушувши цим такі Кримінальні статті як:
-Стаття 112. Службова недбалість
-Стаття 141
141.1. Непокора, тобто відкрита відмова виконати наказ начальника, а також інше умисне невиконання наказу - карається позбавленням волі на строк до 30 хв.(ви можете спіхнути на те , що вони СБУ і вище по ієрархії тоді це буде перевищенням повноваженнь що також караєтьтся ККУ)
-Та останню статтю ККУ а саме - Стаття 150. Порушення статутних правил вартової служби чи патрулювання.
Також попрошу запросити у данної особи відео фіксацію його патрулювання в 22:50 - 23:00 щоб дізнатись куди він поїхав.
Накладення санкцій або компенсацій: займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця, та 80 хвилин варти
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Відео порушення
Також прошу запросити у Громадянина відео фіксацію його патруля/спец звадння якшо не буде - поруше статю 117 КУПАП
Дата і час інциденту:28.09.25 (22.54-22-59)
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)): Паспорт.
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): Hnuffik