Зачинено Заява до прокуратури №237

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ZakhariiZakharevych

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
99
Реакції
53
Бали
366

Заява №237​

Я, Захаріо Серо Семпроніович, проживаю в місті Києві та є громадянином Подільського краю.

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури.

Співробітник Національної поліції України, якого вчора було незаконно відпущено підполковником НПУ Владом Волкодавом, уникнув кримінальної відповідальності. Сьогодні він знову, як і вчора, перебував без форменого одягу та мав при собі незаконну зброю. Прямо перед Головним управлінням Національної поліції він здійснив напад на цивільних осіб, зокрема розстріляв мій автомобіль.

Вважаю, що зазначений співробітник НПУ становить явну загрозу для цивільних громадян. Своїми діями він порушив:

Статтю 61. ККУ - Умисне знищення або пошкодження майна.
Стаття 69. ККУ - Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Відео доказ з моєї камери в окулярах-Тиць

Прошу органи прокуратури перевірити викладені відео докази, дати правову оцінку діям зазначеного співробітника НПУ та вжити відповідних заходів реагування, у тому числі щодо можливого повторного уникнення ним відповідальності через дії підполковника Влада Волкодава.

З повагою,
Захаріо Серо Семпроніович
1789839024507.png
​

​

Ернест Рейхард

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
310
Реакції
91
Бали
376
Доброго вечора, я є громадянином а саме на імʼя Ернест Рейхард я був в тій ситуації про зараз йдеться, таке до вас питання а звідки у вас така інформація що даний громадянин являється саме співробітником Національної поліції України ви самі так вирішили чи він вам своє посвідчення надавав для ознайомлення що ви такі впевнені що це саме співробітник поліції?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі