Микита Прокудін
Ігровий Помічник // Північна Україна
- Реєстрування
- 25 Гру 2024
- Дописи
- 299
- Реакції
- 55
- Бали
- 73
Я, громадянин України [Микита Прокудін], подаю заяву до прокуратури на громадянина [ІГромадянина з бейджиком №94313] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Значить забігаю в будівлі НПУ м.Києва та питаю "Чому на дорогах масове ДТП, а ви не працюєте?, відповідь не чую, та біжу там де відчиненні двері, бо якщо відкрито, то значить що туди можно зайти. Я виходжу за проханням, але на відповідь чому, він не відповідає. Я вирішую що він щось наплутав, та забіг повторно а тут він застосовує до мене тайзер.
Накладення санкцій або компенсацій: видання догани/ видання компенсації у розмірі 50 000 грн на лікування від тайзера.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 18.10.2025 +-22:45
До скарги до прокуратури додаю: Працівник порушив 79 статтю КПКУ, а саме пропустив 2 пункт застосування сили.
Електронна копія ID-картки: 88396
tentei_nikitosik
@Nikitus_tus
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Значить забігаю в будівлі НПУ м.Києва та питаю "Чому на дорогах масове ДТП, а ви не працюєте?, відповідь не чую, та біжу там де відчиненні двері, бо якщо відкрито, то значить що туди можно зайти. Я виходжу за проханням, але на відповідь чому, він не відповідає. Я вирішую що він щось наплутав, та забіг повторно а тут він застосовує до мене тайзер.
Накладення санкцій або компенсацій: видання догани/ видання компенсації у розмірі 50 000 грн на лікування від тайзера.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 18.10.2025 +-22:45
До скарги до прокуратури додаю: Працівник порушив 79 статтю КПКУ, а саме пропустив 2 пункт застосування сили.
Електронна копія ID-картки: 88396
tentei_nikitosik
@Nikitus_tus