Відмовлено Заява до прокуратури №258

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Я, громадянин України Кіріл Неон, подаю заяву до прокуратури на невідомого мені громадянина та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб за рахунок організації/з особистих коштів відповідача.

Організація: Національна Поліція України
Детальний опис правопорушення:
Вітаю шановний прокурор. Пишу до вас цю заяву сприводу порушень від працівника поліції. Заїхав до поліції подивитися одним оком чи вони зараз займаються, ніби нічого незвичайного (Бійка, стрілянина, образи працівників НПУ). Далі побачив що працівник виїджає та я вирішую поїхати за ним, працівник ігнорує усі мої порушення які були з моєї сторони. Далі у нас відбувається ДТП але працівник це ігнорує та їде собі далі. Також мене дуже засмучило що цей працівник дуже сильно порушував ПДР хоча він як працівник повинен навпаки показувати приклад громадянам як потрібно їздити щоб не порушувати. Далі також продовжилися ДТП але потім він врізався у паркан, цим самим пошкодивши і паркан і СТЗ. Здавши назад, цей працівник просто стояв, потім я почув закону вимогу зупинитися мене біля узбіччя що я і зробив а працівник просто напросто продовжував стояти. Потім я під'їхав до нього та попросив у нього посвічення щоб зрозуміти на кого мені писати заяву до прокуратури но він кудись пропав..
Накладення санкцій або компенсацій: На рішення прокурора/судді
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 04.11.2025 близько 20:20
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: *жмяк*
Номер телефону , електронна пошта, @Shafsbd TG

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,570
Реакції
1,092
Бали
253
Відмовлено!
Якщо відеофіксація до заявки котру було подано становить більше 2 хвилин, то потрібно до заяви прописати тайм-коди із ключовими моментами.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі