Розглянуто Заява до прокуратури №267

Діма Буданов

Герой Північної України | Генерал ДСНС
Лідер
Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
220
Реакції
162
Бали
88
Вік
15
Я, громадянин України Дімон Кастро, подаю заяву до прокуратури на громадянина Єгор Семенюк та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: Національна Поліція України
Детальний опис правопорушення: Я вийшов з дверей котеджу сів за своє авто та попрямував до офісу ЗМІ, працівник Національної Поліції України зупинив мій транспортний засіб показав своє посвічення та назвав причину зупинки "Їзда на транспортному засібі без номерів", після чого я попросив назвати статю КУпАП, сержант мені відповів що це стаття 4.9, хоча стаття невідповідає моїй причині зупинки, після чого я відмовився від штрафу але сержант навіть непервіривши мої документи виписав штраф, також хочу зауважити що він був сам у патрулі.
Накладення санкцій або компенсацій: компенсація штрафу, моральна компенсація у розмірі 200.000 грн, та кримінальна відповідальність згідно чинного законодавства.

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Докази 0:30 (назвав причину зупинки), 0:37 (я запитав яка це стаття), 0:50 (працівник назвав невірну статтю, незбігається з КУпАП), 0:24 (виписав штраф без перевірки документів).
Дата і час інциденту: 15.11.2025, 12:51
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: Паспорт
Номер телефону , електронна пошта: colonel_04_ (дс)

Денис Дасслер

Начальник УЗ | 04 Сервер
Лідер
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
140
Реакції
80
Бали
88
1763283432937.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі