Відмовлено Заява до прокуратури №277

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
271
Реакції
177
Бали
63
Я, громадянин України Ігор Вівсянка, подаю заяву до прокуратури на громадянина Гена Темченко номер жетону [101762] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача.
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:Заїхав на СТО тому,що пробилась шина та по мені відкрили вогонь тим самим порушивши стадії застосування сили а саме в КПКУ ( Стаття 86. Правоохоронець або військовослужбовець уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки після попередження про необхідність припинення протиправних дій і намір використання ним вогнепальної зброї.) працівники НПУ вогонь, і я злякався та пробував втікти бо я не знав хтов вони такі і що хочуть але вони зламали моє авто так сильно що не міг від них втекти , після того як я вийшов з авто на мені використали тайзер коли він міг просто застосувати кайданки . Гена Темченко [101762] представився, проте не сказав причину затримання що є порушенням КПКУ статті 51 частини 4. Також після того як він приїхав до допитної кімнати людина не встановила особу тим самим це було недбалість з його сторони тому , що я працюю в ЗСУ і дальше затримання мало йти по інакшому сценарію проте ні. Після чого він викликав адвоката і заснув і в цей момент відповів адвокат і я намагався розбудити поліцейського щоб той відповів але поліцейскький зник залишивши мене в допитній кімнаті.
На моєму відео відсутній звук іза системних причин тому якшо чогось не достатньо і не зрозуміло прошу застосувати КПКУ статтю 51 :
Стаття 51. Затримання — це тимчасовий запобіжний захід, який обирається працівником правоохоронного органу в разі нагальної потреби запобігти злочину чи припинити його і який полягає в тому, що особа, яка затримується, позбавляється волі на обмежений термін.

1. Під час затримання кожен співробітник, який його проводить, повинен вести відеофіксацію, на якій має бути видно скоєння злочину затриманим та процес самого затримання. У разі відсутності відеофіксації з боку співробітника, тобто доказів затримання - воно вважається незаконним і має бути припиненим.
2. Відеофіксація повинна зберігатися протягом 72 годин з початку затримання особи.
3. У разі якщо суд, або інший уповноважений орган запросив відеофіксацію дій, то строк зберігання продовжується ще на 72 години./

Якшо відео нема прошу застосувати
ККУ Стаття 131:

1. Завідомо незаконне затримання або незаконний привід - караються позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця.

накладення санкцій або компенсацій: компенсація у розмірі 1 міліона гривень за пошкодженне авто,нерви та витрачений час
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

відео (1)

відео (2)

Тайм коди:
відео (1):
-00:23 (без підставний вогонь по мені)
-1:08 (використання тайзеру без причини)
-1:13 (надів кайданки)
-1:30 (представився)
- 1:42 (міранда)
відео (2)
-2:38 (виклик адвокату ):
людина сказала що на відповідь адвоката дається 3 хвилини
-4:22 (адвокат дав відповідь)
-5:00 (не давши відповідь заснув на робочому місці)
-5:40 (зник )

Дата і час інциденту:21.12.25
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: Паспорт.
Номер телефону , електронна пошта, ( Hnuffik)

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
429
Реакції
663
Бали
153
1766337347615.png

1766337354910.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі