Віталій Харбор
Прем'єр-міністр | Північна Україна 04
- Реєстрування
- 18 Лис 2023
- Дописи
- 67
- Реакції
- 110
- Бали
- 48
- Вік
- 26
Я, громадянин України Віталій Харбор, подаю заяву до прокуратури на громадянина Захар Воровщик та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: неофіційна організація VerchetiFamQ
Детальний опис правопорушення: Ми з Захаром Воровщиком домовились про сделку, я йому скидую 7 400 000 (сім мільйонів чотириста тисяч чотириста гривень) на своє авто, щоб він купив у мене, а він мені робить скидку на своє авто у такому ж розмірі, але потім він відмовився, таким чином не виконав вимогу та обдурив мене на крупнку суму грошей .
Накладення санкцій або компенсацій: 7 400 000 (сім мільйонів чотириста тисяч чотириста гривень) за машину + моральну компенсацію яку встановить суд.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Домовленість , Відмова людини від домовленостей
Дата і час інциденту: 23.12.2025. 15:00 (приблизно)
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) Паспорт
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) @V_i_t_a_l_y_e_v_i_c_h
Організація: неофіційна організація VerchetiFamQ
Детальний опис правопорушення: Ми з Захаром Воровщиком домовились про сделку, я йому скидую 7 400 000 (сім мільйонів чотириста тисяч чотириста гривень) на своє авто, щоб він купив у мене, а він мені робить скидку на своє авто у такому ж розмірі, але потім він відмовився, таким чином не виконав вимогу та обдурив мене на крупнку суму грошей .
Накладення санкцій або компенсацій: 7 400 000 (сім мільйонів чотириста тисяч чотириста гривень) за машину + моральну компенсацію яку встановить суд.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Домовленість , Відмова людини від домовленостей
Дата і час інциденту: 23.12.2025. 15:00 (приблизно)
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) Паспорт
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) @V_i_t_a_l_y_e_v_i_c_h