Відмовлено Заява до прокуратури №280

Лев Хелл

Отаман
Реєстрування
11 Гру 2024
Дописи
49
Реакції
32
Бали
23
Я, громадянин України [Арсен Житомирський], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Ігор Вівсянка(15047),Рома Коба(89081),Влад Бумер(91851)] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб.
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:я їду по правій смузі на мене виїжджає поліцейська автівка і врізається в мене я відїжджаю на узбіччя по мені почали стріляти і вдарили тайзерами не приставилися і почали везти зачитали міранду косо крива аби живо і тоді зупинилися приставилися але посвідчення не показали повели мене в нпу відовили на прохання викликати керівничий скланд сказали відказано і повели мене затримали мене і не встановили особу ((далі стався виліт))
Накладення санкцій або компенсацій:прошу виплатити моральну компенсацію за розбите авто і то рани на мому тілі
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: прохання про вилучення бо не маю повного
Дата і час інциденту:22.12.2025 12:38
До скарги до прокуратури додаю:їздять по зустрічних смугах і заважають роботі не вміють працювати

Електронна копія ID-картки: Тицяй Сюди
@arsen_oliynyk,@Artemcovych_Sby

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
181
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
1766420731260.png

Данило Аккерман

Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
181
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Повідомлення
Позивачу Арсену Житомирському

Шановний Арсен Житомирський!

Поспілкувавши з працівниками поліції, які брали участь у вашому затриманні, виявилося, що після невеликого контакту з вашою автівкою, працівники вибачилися, та готові були допомогти вам поремонтувати автомобіль, та вибачитися. Натомість, після цього, ви почали ображати представників НПУ.

Через відсутність відеодоказів у обох сторін, справу буде зачинено. Буде проведена розмова з патрульними про правильне використання боді-камер.

Лев Хелл

Отаман
Реєстрування
11 Гру 2024
Дописи
49
Реакції
32
Бали
23
Вони не запропонували мені допомогу в почали стріляти по авто прошу видати тоді покарання за службову не дбалість в мене є відео доказа але не повний давайте завтра вам надам їх добре?

Данило Аккерман

Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
181
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Вони не запропонували мені допомогу в почали стріляти по авто прошу видати тоді покарання за службову не дбалість в мене є відео доказа але не повний давайте завтра вам надам їх добре?
не повний відеодоказ не приймається на розгляд

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі