Максим Овндсайд
Новий гравець
- Реєстрування
- 2 Лип 2023
- Дописи
- 8
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
КЛОПОТАННЯ ПРОКУРОРУ
Я, Максим Овндсайд, повідомляю про порушення, допущені під час мого затримання співробітниками НПУ, зокрема Олегом Дейнекою.
Під час затримання мені не було надано для ознайомлення жодних відеодоказів, попри мої неодноразові вимоги. Співробітник НПУ Олег Дейнека відмовився показати відеофіксацію на місці події.
Також прибув адвокат, який:
• не пред’явив адвокатського посвідчення;
• був одягнений неналежним чином, що викликає сумнів у його процесуальному статусі.
Мене безпідставно обвинувачують у відкритті вогню по працівниках поліції, чого фактично не було. Я не застосовував вогнепальну зброю.
У зв’язку з вищевикладеним ПРОШУ:
1. Надати мені можливість ознайомитися з повною відеофіксацією події, на яку посилається сторона обвинувачення.
2. Перевірити законність дій співробітників НПУ під час мого затримання.
3. Дати правову оцінку безпідставним обвинуваченням, висунутим проти мене.
Дата події 01.01.2026 року.
Я, Максим Овндсайд, повідомляю про порушення, допущені під час мого затримання співробітниками НПУ, зокрема Олегом Дейнекою.
Під час затримання мені не було надано для ознайомлення жодних відеодоказів, попри мої неодноразові вимоги. Співробітник НПУ Олег Дейнека відмовився показати відеофіксацію на місці події.
Також прибув адвокат, який:
• не пред’явив адвокатського посвідчення;
• був одягнений неналежним чином, що викликає сумнів у його процесуальному статусі.
Мене безпідставно обвинувачують у відкритті вогню по працівниках поліції, чого фактично не було. Я не застосовував вогнепальну зброю.
У зв’язку з вищевикладеним ПРОШУ:
1. Надати мені можливість ознайомитися з повною відеофіксацією події, на яку посилається сторона обвинувачення.
2. Перевірити законність дій співробітників НПУ під час мого затримання.
3. Дати правову оцінку безпідставним обвинуваченням, висунутим проти мене.
Дата події 01.01.2026 року.