Розглянуто Заява до прокуратури №297

Кабіна Соріано

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2026
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6
Я, громадянин України Кабіна Соріано, подаю заяву до прокуратури на громадянина Костя Димченко та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Я їхав на орендованій автівці за клієнтом(я таксист), як тут мене зупиняє співрообітник поліції за те, що в мене немає номерів. Почав шукати ще багато причин, щоб виписати штраф, я кажу, що машина орендована і номера я взагалі ніяк не зможу поставити. На секунду, згідно зі статуту НПУ Глави 3, пункт 3.4, сказано "Кожен співробітник зобов'язаний проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці або з дозволу керівничого складу)". Він оправдовував це тим, що він Капітан. В підсумку сказав, що його не хвилює чия це автівка і сказав, що я їхав на ній і виписав штраф. Як я ще не закінчив розмову, то він почав сідати в авто і в швидкому темпі тікати)). Хай хоча б покаже мені нижче пункт в статуті, що Капітан може переслідувати окремо. І ще пункт, де можна виписувати штраф людині за відсутність номерних знаків на орендованій автівці. Прошу детально з цим розібратись і взяти до уваги))
Накладення санкцій або компенсацій: зняти з мене штраф та видати компенсацію за те, що він зірвав моє замовлення. Та видати співробітнику поліції певне покарання
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 11.01.2026 близько 11 ранку.
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: https://ibb.co/67JT7cF9
Номер телефону , електронна пошта, ((телеграм - @caambino))

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
656
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
1768158274790.png

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
656
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Штраф, який він видав буде скасовано?
Нажаль, прокуратура не в праві притягати людей до фінансової або матеріальної відповідальності. З клопотанням про компенсацію коштів, ви можете звернутися до окружного суду, докріпивши рішення генерального прокурора, розписати обставини, та докріпити всі документи, які надала генеральна прокуратура

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі