Данилко Зелений
Козак
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 59
- Реакції
- 9
- Бали
- 13
Я, громадянин України Данилко Зелений, подаю заяву до прокуратури на громадянина Адам Міцкевич та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок організації/з особистих коштів відповідача.
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: 30 січня 2026 року мені надійшло повідомлення з документом у якому написано повідомлення про підозру, вже 31 січня надійшло нове повідомлення де було написано "Постанова про відсторонення", мені стало цікаво та на держ порталі я знайшов кримінальне провадження на моє їм'я, яке було відкрите 24 листопада 2025 року, та її строки вже давно закінчилися.
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу надати мені компенсацію за час який я був вісторонений а саме з 31.01.2026-02.02.2026
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Тик
Дата і час інциденту: 30.01.2026
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Тиць
Номер телефону , електронна пошта: @Dane4ka_Silent
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: 30 січня 2026 року мені надійшло повідомлення з документом у якому написано повідомлення про підозру, вже 31 січня надійшло нове повідомлення де було написано "Постанова про відсторонення", мені стало цікаво та на держ порталі я знайшов кримінальне провадження на моє їм'я, яке було відкрите 24 листопада 2025 року, та її строки вже давно закінчилися.
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу надати мені компенсацію за час який я був вісторонений а саме з 31.01.2026-02.02.2026
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Тик
Дата і час інциденту: 30.01.2026
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Тиць
Номер телефону , електронна пошта: @Dane4ka_Silent